Welkom op onze website

 

Dé eerste en enige christelijke gezinscamping in Zweden!

Welkom

Welkom!

…op onze site. Wij hopen dat we volgende zomer open kunnen.
Dit zal zijn dan zijn in de periode van zaterdag 17 juli tot vrijdag 27 augustus 2021.
Van harte welkom in mooi Zweden!

Vriendelijke groeten,
Vincent en Elma van Willigen
Over onze camping

Afbeelding Oasecamp Storastrand
Oasecamp Storastrand is een christelijke gezinscamping, onder het Zweedse havenplaatsje Åmål aan de westkust van het grote Vänern-meer. De camping ligt midden in de Zweedse bossen en is omringd door één van de vele Zweedse meertjes. Ook een eiland hoort bij het grondgebied van Storastrand. Storastrand spreek je uit als Stoerestrand. Stoer betekent in Zweden groot. Storastrand is dus letterlijk ‘het grote strand’, maar een correctere vertaling is ‘de lange kustlijn’. Vanaf de camping kunt u naar ons eigen strand lopen waar er heerlijk gezwommen kan worden.

Oasecamp Storastrand is boven alles een gezinscamping met standplaatsen en voorzieningen naar Nederlandse maatstaven. Er zijn ook caravans te huur en een Stüga (een eenvoudig Zweeds houten huis). Wij bieden een bruisend recreatieprogramma voor kinderen, tieners en jongeren.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier op onze website en hopen u te ontmoeten op Oasecamp Storastrand in het mooie Zweden!

Wij zijn aangesloten bij...

Afbeelding Logo Christelijke vakantiesite

christelijke vakantiesite

Afbeelding Facebook logo

Facebook

Opening 2021 (17-07 t/m 27-08)

Voor het seizoen 2021 gelden de volgende data:
De camping is open van zaterdag 17 juli tot en met vrijdag 27 augustus,
Gedurende de hele periode zal er een recreatieteam aanwezig zijn.

Waarom Camping Oasecamp?

Rust

Op de camping en in de omgeving is het goed uitrusten. ’s Nachts is het écht stil, hoogstens hoort u een eland door het bos scharrelen!

Natuur

De omgeving van Oasecamp Storastrand is bebost en puur. U zult ongetwijfeld elanden tegenkomen tijdens uw tochten!

Recreatie

Voor u en uw kinderen een gevarieerd recreatieprogramma op de camping. De omgeving biedt u ook voldoende mogelijkheden om er lekker een dagje tussenuit te gaan!

Christelijk

De zondag is voor ons een bijzondere dag! Er is een dienst in het eigen kerkje en ’s avonds houden we een sing-inn

De camping

Wij vertellen u graag meer over onze camping. U kunt de ligging van uw standplaats bekijken op de plattegrond, hier u kunt u elke plek terugvinden. U kunt hier ook meer informatie vinden over de tarieven van de standplaatsen.

Verblijf

Wij vertellen u graag meer over de verblijfsmogelijkheden op onze camping. U kunt de ligging van uw standplaats bekijken op de plattegrond, hier u kunt u elke plek terugvinden.

Recreatie

Oasecamp Storastrand biedt u en uw kinderen een gevarieerd recreatieprogramma. Elke week werken we aan de hand van een thema. Al onze activiteiten van die week worden daar op aangepast, denk hierbij aan de kinderclub, mannen/vrouwenochtenden en zondagse diensten. Wij bieden voor verschillende leeftijdsgroepen activiteiten.

Tijdens de vakantieweken in het hoogseizoen zal er een team met recreatiewerkers aanwezig zijn om u en uw kinderen een onvergetelijke vakantie te geven.

De omgeving van Oasecamp Storastrand biedt u ook voldoende mogelijkheden om er lekker een dagje tussenuit te gaan!

Wie zijn wij?

Oasecamp is een initiatief van Vincent & Elma van Willigen. Zij wonen in Dordrecht en zijn gezegend met 4 dochters.​Samen met het Oase recreatieteam doen zij er alles aan om u een fantastische vakantie te bezorgen!

Oasecamp Storastrand wil de christelijke ontmoeting bevorderen. Vandaar ook de samenwerking met de Zweedse Missions Kirchan. Deze kerk is de eigenaar van het terrein. Oasecamp verzorgt de invulling van het Nederlandse vakantieprogramma.