Vereniging van Christelijke Recreatiebedrijven Christian Holiday Europe
 

Op de camping

Oasecamp Storastrand biedt een gevarieerd recreatieprogramma voor jong en oud. Storastrand is omringd door bossen en ligt midden in een meertje. Het strandje is ideaal voor de kinderen. In het meer kan heerlijk worden gezwommen. De rust en puurheid van de natuur zijn overweldigend.

Voor de jongere kinderen van 5 tot en met 12 jaar hebben wij iedere ochtend kinderclub. Hier luisteren of kijken we naar een bijbelverhaal, we zingen en knutselen of we doen een leuk spel!  

Naast de kinderclub organiseren we bosspelen, zeskampen, kanotochten, volleybaltoernooien, lampion-optochten, poppenkast, sing-inn’s en ga zo maar door… Elke dag eindigt voor de kleintjes met het voorlees-uurtje.

In de Smølhut kunt u terecht voor een heerlijk bord patat of pizza menu of kunt u frietjes halen en op woensdag bent u van harte uitgenodigd voor de camping BBQ! De Smølhut is geopend op vrijdag en zaterdag.

De jeugd heeft een eigen plaats waar ze optimaal kunnen ‘chillen‘. Het recreatieteam is hierbij aanwezig van 21:00-00:30 uur.

Wekelijks wordt er op de camping een survivaltocht per kano georganiseerd waarbij je blijft slapen op een onbewoond eiland! 

Donderdag en zaterdag is er geen dagrecreatieprogramma op de camping zelf. Wij vertellen u graag over activiteiten in de regio.